Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament

Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament
Vaga 8M
L'Educació ens dignifica

La FE CCOO PV mostra el seu suport a la "L'educació ens dignifica. Sí al valencià" d'Escola Valenciana

08.02.2018.

Animem a la nostra afiliació i a tota la comunitat educativa a l'acte central de la campanya que tindra lloc dissabte 17 de febrer a les 17 hores a la Plaça de la Mare de Déu de València

85 aniversari Normes de Castelló

85 anys de les «Normes de Castelló»

12.12.2017.

Com cada any la FE CCOO PV participa amb la plataforma cívica Castelló per la Llengua i col·labora amb els actes commemoratius dels 85 anys de les «Normes de Castelló»

Oficina de promoció i ús del Valencià 2

L'OPUV organitza nous cursos de valencià presencial i en línia

13.01.2017.

Com cada any l'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià de CCOO organitza dues modalitats de cursos de valencià dirigits a tota persona interessada a aprendre la llengua o que necessite preparació per a les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Normes de Castelló

Actes #84anysNormes

13.12.2016.

Convocatòria cursos de capacitació

  • Sol·licitud d'inscripció del 26 d'octubre al 7 de noviembre
04.11.2016.

FE CCOO PV defensa que cal més implicació de la Conselleria d'Educació per garantir els drets lingüístics i educatius de l'alumnat valencià

26.09.2016.

CCOO PV veu un avanç enriquidor l'aspecte multilingüe i multicultural de la proposta de l'Administració Educativa

ACPV

CCOO PV proposa a ACPV un protocol de col•laboració per a avançar en el requisit i la capacitació lingüística

14.06.2016.

Juan Cruz, secretari general de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC CCOO PV), i Bernat Asensi, secretari de Relacions Institucionals, Comunicació i Política Lingüística de CCOO PV, han mantingut una reunió amb Toni Gisbert, gerent d"Acció Cultural del País Valencià (ACPV), en la qual han acordat avançar en l'elaboració d'un protocol de col•laboració entre ambdues organitzacions, obert a noves adhesions. L'objectiu és impulsar l'exigència del requisit del valencià o capacitació lingüística dels empleats i empleades públics de totes les administracions que presten serveis en l'àmbit geogràfic del País Valencià.

Comissió Educació Corts Valencianes

FE CCOO PV adverteix que sense inversió en formació del professorat no hi haurà educació plurilingüe eficaç

09.01.2018.

Representants de FE CCOO PV i de CCOO PV han assistit a la sessió de participació convocada per la Comissió d"Educació de les Corts per tractar la Proposició de llei per la qual es regula el plurilingüisme en el sistema educatiu valencià. El sindicat veu positiva l"oferta d"un pla lingüístic únic per centre i proposa coordinació als consells escolars municipals.

Proves Lliures/Cursos CCDM 2018

  • Proves i Cursos de Capacitació i Diploma de Mestre 2018
21.11.2017.

L'Àrea Pública de CCOO PV demana respecte a la negociació de la competència lingüística en la funció pública

27.01.2017.

El sindicat posa en valor l'acord aconseguit per CCOO, UGT, INTERSINDICAL, PSPV i COMPROMIS

Representats dels sindicats, partits i entitats a la Nau

Acord dels sindicats sobre la competència lingüística del personal públic

27.12.2016.

UGT-PV, CCOO PV i Intersindical Valenciana signen un pacte que estableix la competència lingüística que ha d'acreditar el personal al servei de les administracions valencianes. L"objectiu és garantir l’atenció en les dues llengües oficials i compensar els dèficits que encara presenta el coneixement i l’ús del valencià.

Cartell #4D Pels nostres Drets Lingüístics

La Plataforma pels Drets Lingüístics exposa el seu ideari per acabar amb la discriminació lingüística

03.12.2016.

La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià, formada per prop d'una trentena d'entitats, sindicats i partits polítics, han acudit a les Corts Valencianes per commemorar el Dia dels Drets Lingüístics i palesar la discriminació quotidiana que sovint pateix la ciutadania quan parla valencià, malgrat estar a l"empara de la llei vigent. Durant l’acte, la Plataforma ha fet públic el seu ideari a través del Manifest Pels Nostres Drets Lingüístics i ha demanat a l’Administració autonòmica mesures estructurals i legislatives que posen fi a la marginació per raó de llengua

Sí al Valencià

Propostes unitàries d'esmenes a l'esborrany del Decret de Plurilingüisme

13.10.2016.

La setmana passada STEPV, CCOO-PV i Escola Valenciana van trobar una tretzena de punts en comú per millorar l"esborrany de Decret de Plurilingüisme i, a hores d"ara, també els comparteixen Intersindical Valenciana, FAPA-València, FAPA-Penyagolosa, Els Verds del País Valencià, Esquerra Republicana del País Valencià i la Plataforma pel Dret a Decidir.

Curs Intensiu Valencià

Cursos intensius de valencià mitjà i superior

08.09.2016.

L'Oficina de Promoció i d'Ús del Valencià de la CS CCOO PV ha organitzat cursos intensius de valencià mitjà i superior, per a preparar les proves de novembre de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Es tracta d'un curs repartit en quasi vuit setmanes, on es farà un repàs exhaustiu dels continguts exigits. La durada total serà de 30 hores.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: