Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament

Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament
Vaga 8M

24 de novembre de 2017, 13:31

La FE CCOO PV fa una crida a la comunitat educativa a continuar impulsant el diàleg i la democràcia a les escoles front les acusacions d"adoctrinament

La FE CCOO PV mostra la seua solidaritat amb els i les docents i amb la comunitat educativa del Col·legi del barri d"Orba, i denúncia la campanya de criminalització dels i les docents.

Des de la FE CCOO PV denunciem que la comunitat educativa no pot ser utilitzada com a eina de confrontació política. Els i les docents eduquem des del diàleg en contextos de democràcia cada dia en les nostres aules. La unitat i el diàleg en el si de la comunitat educativa és una de les claus per a la convivència i l’educació en llibertat en els col·legis. Pares i mares, alumnat i docents construïm dia rere dia espais i contextos educatius, perquè l’educació és una tasca de tots i totes.
 
El personal docent demostra tots els dies la seva preparació i dignitat professional per educar els xiquets i xiquetes i joves en el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència com a vertebradors d’una societat oberta com la nostra. Els i les mestres amb el seu esforç i professionalitat hem mantingut la funció de cohesió social i de convivència democràtica  als centres escolars. Des de la FE CCOO PV estem convençuts i convençudes que aquestes denúncies no faran més que demostrar la innocència i la bona tasca de les treballadores de l’educació.
 
El que fa falta són més recursos per als centres educatius com el del barri d’Orba i altres barris obreres de les nostres ciutats, i menys campanyes criminalitzadores de l’educació valenciana.
 
La FE CCOO PV fa una crida al diàleg als i les docents, i a continuar el nostre treball educatiu a les aules. Perquè els i les docents no tenim por. Utilitzem vídeos, materials curriculars de tot tipus, noves tecnologies o el que faça falta. Desenvolupem el currículum establert amb plena llibertat.
 
Al mateix temps, instem a la Conselleria d’Educació a comprometre’s en mesures concretes que ajuden a visualitzar les bones pràctiques educatives a les aules valencianes. Perquè volem que es visualitze el nostre treball compartit i compromés amb una educació de qualitat inclusiva per a tots i totes.
 

La FE CCOO PV fa una crida a la comunitat educativa a continuar impulsant el diàleg i la democràcia a les escoles front les acusacions d"adoctrinament

24 de novembre de 2017, 13:31