Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament

Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament
Vaga 8M

divendres 20 de octubre de 2017

Davant les calumnies: Defensem el sistema educatiu i la feina dels i les docents

Manifestem el nostre rebuig i preocupació per les declaracions que dels últims dies afirmant que en les escoles s"ensenya l"odi o s'adoctrina.

Nosaltres eduquem 1

Nosaltres eduquem 1


Els i les docents, i el conjunt del personal educatiu del nostre país han demostrat la seva preparació i dignitat professional per educar als infants i joves en el respecte als valors de pluralitat, diversitat i convivència com a vertebradors d"una societat oberta com la nostra. Ho han fet malgrat que les retallades salvatges han posat tota mena d’entrebancs per mantenir un sistema inclusiu i lluitar contra la segregació a les nostres aules.
Ens preocupa que aquest fenómen s’està estenent a altres centres educatius valencians. Per això fem una crida a tota la societat que comparteix els valors d’educar en llibertat, tant al País Valencià com a Catalunya, com al conjunt de l’estat a rebutjar l’ús partidista de l’educació i emplacem a les forces polítiques que sustenten aquestes  afirmacions a demostrar-les en seu parlamentària o judicial. Esperem que quan no puguin demostrar-les les retirin i demanin les corresponents disculpes.
Volem fer palesa una especial preocupació pel fet que algunes d’aquestes afirmacions corresponen a ministres del Govern central o a dirigents del Partit Popular que li dóna suport. 
Cridem al conjunt de la comunitat educativa a desenvolupar estratègies unitàries per a fer front a aquests atacs i defensar una escola oberta, plural i cientìfica.
 

Davant les calumnies: Defensem el sistema educatiu i la feina dels i les docents

divendres 20 de octubre de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies
Sectors - Ensenyament Públic - Notícies E. Públic
Àrees - SOM educació, SOM ciutadania - Noticies Educatives