Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament

Comissions Obreres del País Valenciá - Federació d'Ensenyament
Vaga 8M

Circular sobre l'abonament del endarreriments de 2012 i els trienis

  • D'interés per a les persones jubilades o que ja no están treballant al centre
03.04.2017.

Treballadors de menors

Treballadors de menors exigeixen el pagament inmediat per als centres

  • Les entitats que les gestionen no han cobrat cap euro en 2017
16.06.2017.

La gestió dels centres es fa inviable i en la concentració s'ha fet palesa que el tema del pagament és la prioritat absoluta en aquests moments i el principi bàsic de tota la relació entre l'administració autonòmica i les entitats sense ànim de lucre que estan dins de la xarxa pública que atenen als menors tutelats.

Valeració Arranjament Escolar Plataforma Defensa Ensenyament Públic 02

Valoració de l'arranjament escolar de la Plataforma en Denfensa de l'Ensenyament Públic

23.05.2017.

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic demana a la Conselleria d'Educació que assumisca les al·legacions presentades pels centres de titularitat pública contra la seua proposta de planificació escolar per al pròxim curs escolar

Signatura Addenda 1

FE CCOO PV signa l'Addenda al Document sobre la implantació de la reforma educativa en els centres concertats del PV

13.03.2017.

Aquesta Addenda substitueix al preacord signat el 28 de juliol passat, i modifica l'apartat 10 del Document, que arreplega les possibles alternatives per a les persones afectades per la supressió d'unitats concertades

La FE CCOO PV valora positivament que s'estableixca un fòrum per parlar de les modificacions dels concerts educatius

  • En l'esborrany de l'ordre s'estableixen criteris per als concerts d'ensenyaments no obligatoris
  • Des de la FE CCOO PV hem proposat que un altre criteri siga que el centre no segregue per gènere ni per algun altre motiu.
09.12.2016.

Avui ha tingut lloc una reunió de la Comissió de Seguiment per a debatre l'esborrany de l'Ordre que estableix el procediment per a sol·licitar l'accés al règim de concerts educatius, la seua modificació i la renovació de concerts generals. Aquesta Ordre inclou com a novetats una normativa més detallada sobre els concerts singulars, que són els que es concedeixen a les etapes posobligatorias (Batxillerat i Formació Professional).

Jubilació Parcial Ensenyament Privat i Concertat

Jubilació parcial en l'ensenyament privat

30.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cadascun dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si del denominat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'ensenyament concertat ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Calendari escolar Curs 2017-2018

09.06.2017.

Publicat el Calenciari Escolar al DOGV

CCOO signa la revisió salarial del VI Conveni de l'Ensenyament Concertat

07.03.2017.

La Federació d'Ensenyament de CCOO ha subscrit la revisió salarial del VI Conveni d'Ensenyament Concertat al costat de la totalitat d'organitzacions sindicals i patronals del sector. El Conveni afecta a unes 150.000 persones entre professorat i personal especialitzat complementari i d'administració i serveis.

La FE CCOO PV valora positivament que s'estableixi un fòrum per parlar de les modificacions dels concerts educatius

12.12.2016.

En l'esborrany de l'ordre s'estableixen criteris per als concerts d'ensenyaments no obligatoris

La FE CCOO PV exigeix interlocució amb l'Administració per a garantir els drets educatius i els drets laborals del professorat de Batxillerat concertat.

07.10.2016.

La FE CCOO PV lamenta haver-se hagut d'assabentar per la premsa de la reunió mantinguda per les patronals del sector de l'ensenyament concertat amb els màxims responsables de la Consellería, en la qual es va parlar sobre la supressió dels concerts de Batxillerat i Cicles Formatius, i que s'ha obert un fòrum en el qual es reuniran pròximament per a abordar "punts de trobada".

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: