Comissions Obreres del País Valencià

Comissions Obreres del País Valencià
Primer de Maig 2016
Participació dels agents socials a la Mesa d'Economia

Primera reunió de la Mesa d'Economia en el marc del diàleg social

16.03.2016.

Aquets setmana es va celebrar la primera reunió de coordinació de la mesa dieconomia del diàleg social al País Valencià, amb la assistència del conseller d'Economia Rafael Climent, la directora general de Treball, Cristina Moreno, el secretari general de CIERVAL, Javier López Mora, la secretaria d'Acció Sindical d'UGT PV, Marisa Baena i el secretari d'Acció Sindical de CCOO PV, Jaume Mayor.

Al País Valencià s'han realitzat 3.775 processos d'eleccions sindicals.

Balanç anual d'afiliació i representativitat al País Valencià

12.01.2016.

Comissions Obreres del País Valencià ha finalitzat 2015 amb 98.736 persones afiliades i compta amb 9.691 representants sindicals en les empreses. L'organització torna a alçar-se com a sindicat majoritari en les eleccions sindicals, amb un percentatge de representació del 37,7%.

Joan Calatayud, secretari de Finances

El Consell Confederal de CCOO PV aprova els comptes anuals de 2014

26.11.2015.

El secretari de Finances, Joan Calatayud, ha presentat els comptes de 2014 que ja han sigut sotmesos al procés d'auditoria externa. Les pèrdues, que ascendeixen a 64.259,95 euros, són menors a les previstes, sobretot per la liquidació en 2014 dels expedients del FOGASA dels exercicis anteriors de 2012 i 2013.

Aprobación de la Ley en Les Corts

Reglamentada la Ley de Participación y Colaboración Institucional de la Generalitat Valenciana

30.06.2015.

Esta Ley ha sido objeto de un largo período de debate, confrontación, disputa, encuentros y desencuentros, hasta que finalmente se abrió camino el pacto y fue aprobada el 25 de marzo por Les Corts Valencianes. Desde CCOO PV esperamos que su aplicación redunde en beneficio de la ciudadanía en general, y de los intereses de trabajadores y trabajadoras en particular. Al objeto de hacer inteligible los farragosos textos legales, presentamos un resumen de la Ley, así como de su desarrollo reglamentario.

Composición ingresos 2013

CCOO PV hace públicas sus cuentas

26.11.2014.

El sindicato continúa con el compromiso de dar cuentas de su situación económica y hacerla pública. Un ejercicio de transparencia, iniciado hace dos años, acorde con los tiempos de exigencia y fiscalización que demanda la ciudadanía.

Signatura de la declaració pel diàleg social.

Propostes de CCOO PV per al diàleg social

01.03.2016.

El 21 d'octubre es va signar la declaració institucional pel diàleg social entre Consell, patronal i sindicats. L'acord estableix la concreció de tres mesos de treball per a avançar en la recuperació social, econòmica i de polítiques públiques. CCOO PV ha redactat un document amb aquelles qüestions sobre les quals considerem que ha de concretar-se aqueix diàleg. Ens sembla important que la nostra afiliació i actiu sindical conega el posicionament general que defensarem per a cadascun dels eixos.

La FE CCOO PV avança en transparència fent pública la seua economia i l'estat de la seua afiliació

26.11.2015.

Som la primera organització sindical a l"ensenyament valencià en fer públics els seus balanços, fent un pas endavant com a sindicalisme de classe participatiu i democràtic.

Trasparencia

CCOO PV hace públicas sus cifras de afiliación y representatividad

08.07.2015.

En cumplimiento del compromiso con la transparencia informativa aprobado por la organización en su X Congreso Confederal, el sindicato comunica la evolución de su afiliación y el balance de las elecciones sindicales realizadas en el primer semestre de 2015.

El sindicato hace públicas las ayudas que se le han concedido en 2014

CCOO PV recibe ayudas para la formación, atención e intervención sindical

  • Conocer el destino del dinero público es un síntoma de calidad democrática.
26.06.2015.

Gracias a la presión ciudadana, conocer el destino del dinero público se ha convertido en un derecho regulado en leyes como la de transparencia. Las aportaciones que se realizan a CCOO PV se traducen en diferentes programas de formación para personas en activo y desempleadas, para asesoramiento sindical, de salud laboral o de negociación colectiva, entre otros.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Fecha: