Comissions Obreres del País Valencià

Comissions Obreres del País Valencià
Primer de Maig 2016

lunes 18 de abril de 2016

Assemblees i actes amb motiu del Dia de la Salut i Seguretat en el Treball i del Primer de Maig

CCOO PV commemora el Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball i el Primer de Maig amb actes i assemblees en diferents localitats del País Valencià. En l'any 2016, a més, celebrem els vint anys de l'entrada en vigor de la Llei de prevenció de riscos laborals, fonamental per aconseguir un benestar integral per als treballadors i les treballadores.

CCOO PV exposarà les seues reivindicacions i propostes en les diferents assemblees.

CCOO PV exposarà les seues reivindicacions i propostes en les diferents assemblees.

El 28 d'abril CCOO PV commemora el Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball amb assemblees de delegats i delegades sindicals en les principals localitats del País Valencià. En aquesta fita, que enguany porta com a lema 'La salut en el treball depén de lleis fermes, controls rigorosos i sindicats forts', CCOO PV exposarà les seues reivindicacions i propostes. Aquests actes també estan convocats amb motiu de la celebració del Primer de Maig, Dia Internacional del Treball. 
 
Enguany coincideix amb la celebració del 20 aniversari de la Llei de prevenció de riscos laborals, un període que ha passat del model d'higiene i seguretat franquista a la prevenció de riscos emanada de la directiva marc europea. La Llei ha possibilitat passar d'un enfocament reactiu, de reparació del dany una vegada que es produeix, a un punt de vista preventiu, amb l'objecte fonamental d"aconseguir un benestar integral del treballador i de la treballadora. 
 
A continuació, enumerem tots els actes i assemblees previstes per a commemorar aquesta data:
 
- València. 28 d'abril. 10.30 h. Assemblea de delegats i delegades sindicals de CCOO PV. Sala d'actes de CCOO PV. (Plaça Nàpols i Sicília, 5).

- Alacant. 28 d"abril. 09.30 h. Assemblea a la seu de CCOO Alacantí- les Marines. (Av. Salamanca, 33). Després, a les 12.30 h, manifestació conjunta amb UGT. Eixida avinguda Maisonnave, 53, amb parada en la Delegació del Consell (avinguda Doctor Gadea, cantó amb carrer Rafael Terol, 25). Final de la manifestació a la Subdelegació del Govern (plaça de la Muntanyeta).

- Castelló. 29 d’abril. 10.00 h. Assemblea en la sala d’actes Marcelino Camacho de la seu de CCOO a Comarques del Nord (plaça de les Aules, 6). Hi intervindran: Consuelo Jarabo, secretària de Salut Laboral de CCOO PV; Manel Nieto, secretari general de CCOO Comarques del Nord; Juan López Gandia, professor de la UV, expert en dret laboral; Albert Fernández, responsable de Salut Laboral de CCOO Comarques del Nord.

- Elx. 27 d’abril. De 09.00 h a 13.00 h. Assemblea de delegats i delegades de prevenció de CCOO. Centre Polivalent Carrús (carrer Antonio Brotons Pastor, 72, Elx).

- Sagunt. 28 d’abril. 10.00 h. Seminari sobre el ferrocarril a la comarca. Amb els ponents: José Luis Esparcia, Comissió Executiva del Sector Ferroviari de CCOO; Antonio Expósito, secretari general del Sindicat Ferroviari de CCOO a València. Sala d’actes de la seu de CCOO Camp de Morvedre a Port de Sagunt (carrer Treball, 18).

- Elda. 26 d’abril. De 09.00 h a 13.00 h. Assemblea de delegats i delegades de prevenció. Centre Juvenil d’Elda (avinguda Chapí, 36). 

- Concentaina. 29 d'abril. 11.00 h. Assemblea general de delegats i delegades de les Comarques Centrals. Amb les intervencions de: Manuela Pascual, secretaria general de CCOO Comarques Centrals i Paco Molina, secretari general de CCOO PV. Crida al Primer de Maig i al diàleg social. Centre Social Real Blanc. 
 

Assemblees i actes amb motiu del Dia de la Salut i Seguretat en el Treball i del Primer de Maig

lunes 18 de abril de 2016

Áreas temáticas relacionadas

Acció del sindicat - salut laboral - actualitat